Youtube not working

This is where you can test your signature, figure out how to post pictures or just to get used to how everything works on the site.
User avatar

Topic author
Eyerex
Posts: 9074
Joined: 13 years ago
Location: South London
Contact:

Youtube not working

Post #1 by Eyerex » 7 years ago

Youtube media tags are not working for some reason


User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #2 by JoeLouie » 7 years ago

It seems that the last update broke it. I'm still trying to figure it out, along with the "Mark as read" issue that lothodon has been having.
User avatar

Jim
Posts: 3209
Joined: 13 years ago
Location: Vancouver, Canada => 2010 Olympics

Post #3 by Jim » 7 years ago

"JoeLouie" wrote:It seems that the last update broke it. I'm still trying to figure it out, along with the "Mark as read" issue that lothodon has been having.


It's not just Lothodon... :mad:
Regards,

Jim :thumbsup:
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #4 by JoeLouie » 7 years ago

Why do these types of things seem to break for everybody but me? :lol: It's hard to diagnose the problem when you can't actually see what's wrong lol
User avatar

Jim
Posts: 3209
Joined: 13 years ago
Location: Vancouver, Canada => 2010 Olympics

Post #5 by Jim » 7 years ago

Here you go JL:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Regards,

Jim :thumbsup:
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #6 by JoeLouie » 7 years ago

YouTube videos now work again.

Return to “Testing Grounds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests