It's aliiiiive!

This is where you can test your signature, figure out how to post pictures or just to get used to how everything works on the site.
User avatar

Topic author
JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

It's aliiiiive!

Post #1 by JoeLouie » 7 years ago

Well... it is :P


User avatar

Eyerex
Posts: 9074
Joined: 13 years ago
Location: South London
Contact:

Post #2 by Eyerex » 7 years ago

Looking sweet :)
User avatar

Eyerex
Posts: 9074
Joined: 13 years ago
Location: South London
Contact:

Post #3 by Eyerex » 7 years ago

Only problem is i can't make a New Thread in any section :)
User avatar

TinBin
Posts: 1825
Joined: 12 years ago
Location: uk

Post #4 by TinBin » 7 years ago

very nice the new look really like it

.\|.<(+_+)>.|/.((The name says it all!))\|.<(+_+)>.|/.
-?=?‡?=?-((I hate mean people - Share or be gone!))-?=?‡?=?-
???(`?[???? ((I don`t command respect - I earn it)) ~????~?
User avatar

Topic author
JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #5 by JoeLouie » 7 years ago

"Eyerex" wrote:Only problem is i can't make a New Thread in any section :)


Sorry, fixed :)

Not quite sure how that happened. I was making some changes to the usergroups and obviously changed something that I shouldn't have :p cown:
User avatar

mrmillimetre
Posts: 139
Joined: 13 years ago
Location: The Mousehole

Post #6 by mrmillimetre » 7 years ago

I seem to have lost some forums

and not everything appears to be right
Image Image
User avatar

Topic author
JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #7 by JoeLouie » 7 years ago

Ok, when I get back on the computer in a few minutes I'll check your permissions. It's probably just something simple.

Posted from my BlackBerry using BerryBlab
User avatar

Topic author
JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #8 by JoeLouie » 7 years ago

"mrmillimetre" wrote:I seem to have lost some forums

and not everything appears to be right


I just took a look, and I'm not sure exactly what you're missing. Everything appears to be fine from what I can see. Let me know what forums you appear to have lost (via PM if you prefer) and what exactly do you mean about everything not appearing to be right?
User avatar

mrmillimetre
Posts: 139
Joined: 13 years ago
Location: The Mousehole

Post #9 by mrmillimetre » 7 years ago

everything seems to have sorted itself out now. Thanks anyway
Image Image
User avatar

Topic author
JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #10 by JoeLouie » 7 years ago

I didn't change anything, but you're welcome anyways lol

Return to “Testing Grounds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest