Speed Issues - yesterday and today

This is where you can test your signature, figure out how to post pictures or just to get used to how everything works on the site.
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Re: Speed Issues - yesterday and today

Post #21 by JoeLouie » 8 years ago

So, anybody notice any problems with the speed today?


User avatar

Jim
Posts: 3205
Joined: 13 years ago
Location: Vancouver, Canada => 2010 Olympics

Post #22 by Jim » 8 years ago

Nope!
Regards,

Jim :thumbsup:
User avatar

Topic author
TheSidewinder
Posts: 1706
Joined: 13 years ago
Location: St Paul MN

Post #23 by TheSidewinder » 8 years ago

Speed today is very good.

Still have those red-flagged errors in your DNS zone.

But, looking at them more closely today, they might be for something you don't even use (private nameservers) on OE?

Either way, speed is greatly improved since I first noticed it.
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #24 by JoeLouie » 8 years ago

"TheSidewinder" wrote:Speed today is very good.

Still have those red-flagged errors in your DNS zone.

But, looking at them more closely today, they might be for something you don't even use (private nameservers) on OE?

Either way, speed is greatly improved since I first noticed it.


I think I know what is causing the problems there. It's an easy fix :)
User avatar

Jim
Posts: 3205
Joined: 13 years ago
Location: Vancouver, Canada => 2010 Olympics

Post #25 by Jim » 8 years ago

And the Fix was???
Regards,

Jim :thumbsup:

analogue40
Posts: 2425
Joined: 13 years ago
Location: Kaohsiung, Taiwan
Contact:

Post #26 by analogue40 » 8 years ago

I keep meaning to post thsi screengrab, this was the error I was getting from openDNS, happened twice last week but not since:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
User avatar

freonchill
Posts: 4376
Joined: 13 years ago
Location: GA, USA
Contact:

Post #27 by freonchill » 8 years ago

was that during the shift from the old server to the new?
dont know when it actually got done.
Pi.

Return to “Testing Grounds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest