Speed Issues - yesterday and today

This is where you can test your signature, figure out how to post pictures or just to get used to how everything works on the site.
User avatar

Topic author
TheSidewinder
Posts: 1706
Joined: 13 years ago
Location: St Paul MN

Re: Speed Issues - yesterday and today

Post #11 by TheSidewinder » 8 years ago

Comes and goes. Right now it's good for me, too.

Intermittent issues are the bane of techdom...


User avatar

ElementalWarrior
Posts: 768
Joined: 11 years ago

Post #12 by ElementalWarrior » 8 years ago

its worked for me since after i couldnt connect at all
Image
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #13 by JoeLouie » 8 years ago

I just email them to see if I can get to the bottom of the issue. The server was just down for the last half hour or so... so I'd like to figure it out asap.
User avatar

craig t
Posts: 1354
Joined: 11 years ago
Location: n/e england
Contact:

Post #14 by craig t » 8 years ago

Going pretty slow for me tonight.
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #15 by JoeLouie » 8 years ago

I am aware that there has been a bit of downtime the last few days, and the site has been a bit sluggish and I'm doing my best to get to the bottom of the problem.
User avatar

Topic author
TheSidewinder
Posts: 1706
Joined: 13 years ago
Location: St Paul MN

Post #16 by TheSidewinder » 8 years ago

Not to worry, JL. We still love you. :D

Like I said, intermittent problems cause more gray hair than anything else I can think of.

If only computers did what we intended them to, instead of what we've actually told them to do. ;)
User avatar

JoeLouie
Posts: 2305
Joined: 13 years ago
Location: Halifax, NS, Canada
Contact:

Post #17 by JoeLouie » 8 years ago

I was out all day and haven't been on the computer since that last post, 11 hours ago. How was the speed today? They changed a few things this afternoon to see if they could fix the problem, but if the problem still isn't fixed they'll move us to a different server.
User avatar

freonchill
Posts: 4376
Joined: 13 years ago
Location: GA, USA
Contact:

Post #18 by freonchill » 8 years ago

guess i am lucky
i browse the site @ 10PM EST and never have a slowdown
Pi.
User avatar

Jim
Posts: 3205
Joined: 13 years ago
Location: Vancouver, Canada => 2010 Olympics

Post #19 by Jim » 8 years ago

Much, Much better right now!
Regards,

Jim :thumbsup:
User avatar

Topic author
TheSidewinder
Posts: 1706
Joined: 13 years ago
Location: St Paul MN

Post #20 by TheSidewinder » 8 years ago

Speed is great right now.

Whatever they did seems to have worked.

BTW, JoeLouie, take a look at your DNS records. (Go to http://www.intodns.com and enter the domain name). You have a couple of "red-flagged" errors. It *might* be related to this, though I'm not sure.

Return to “Testing Grounds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest